burn-out

Als mensen, vaak onbewust, over hun eigen grenzen blijven gaan, komt er een moment waarop het lichaam aangeeft dat het niet meer verder kan. De energie is weg, het lichaam voelt opgebrand en er wordt veel weerstand ervaren tegen bepaalde aspecten van het werk. Het voelt hierdoor als een onmogelijke taak om weer aan het werk te gaan. We spreken dan van een burn-out. 

Burn-out voorkomen. 

Ik geef trainingen op maat bij bedrijven die graag willen voorkomen dat medewerkers te maken krijgen met een burn-out. 

Je kunt ook als individu bij mij terecht voor een persoonlijk, kort traject om te voorkomen dat je (opnieuw) burn-out raakt.

Herstellen van een burn-out.

Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat je weer fijn aan het werk kunt over een tijdje, maar in mijn trajecten staat vooral het bewustwordingsproces centraal. Tijdens dit traject leer je weer op een gezonde manier om te gaan met je emoties en je eigen gevoel volgen. Ook gaan we aan de slag met het overwinnen van eventuele angsten zoals faalangst, sociale angst en de angst voor afwijzing. Je krijgt inzicht in het ontstaan van je burn-out en leert hoe je met meer ontspanning en plezier weer veel voldoening kan halen uit je werk.