Over mij

Mijn naam is Jolijn van Uijtregt, 

Geboren in 1984, moeder van 2 dochters, gescheiden in 2018 en sinds 2006 onderneemster.

Ik ben gediplomeerd hypnotherapeute ( accreditaties BATC / VBAG / CAT/ KTNO/ VVET/ NVST) en ervaringsdeskundige op het gebied van hechtingsproblemen, bindingsangst, co-dependentie, de periode rondom een scheiding,  ongelijkwaardige familiepatronen, het overwinnen van verschillende soorten angst en het bewustwordings- transformatieproces naar zelf-liefde en acceptatie. 

Ik geloof in een aantal min of meer "zweverige" dingen zoals het lot, dat karma je beste vriend is, vertrouwen in je eigen intuïtie en dat iedereen met elkaar in verbinding staat. Je koopt daar in de praktijk alleen erg weinig voor. Uiteindelijk gaat het er toch om dat je zelf verantwoordelijkheid kunt nemen over je eigen leven en alles dat je nodig hebt uit jezelf leert halen. Dat is waar zelfontwikkeling over gaat. Ik omschrijf mezelf daarom graag als nuchter en spiritueel tegelijk.

Ik heb voor de naam "Coaching Eersel"gekozen, omdat ik graag samenwerkingen aanga met andere coaches en therapeuten. Hierover volgt binnenkort meer informatie.