Over mij

Mijn naam is Jolijn van Uijtregt, 

Geboren in 1984, moeder van 2 dochters, gescheiden in 2018 en sinds 2006 onderneemster.

Ik ben gediplomeerd relatiecoach, gediplomeerd hypnotherapeute ( accreditaties BATC / VBAG / CAT/ KTNO/ VVET/ NVST) en ervaringsdeskundige op het gebied van hechtingsproblemen, bindingsangst, co-dependentie, de periode rondom een scheiding,  ongelijkwaardige familiepatronen, het overwinnen van verschillende soorten angst en het bewustwordings- transformatieproces naar zelf-liefde en acceptatie. 

Ik geloof in een aantal min of meer "zweverige" dingen zoals het lot, dat karma je beste vriend is, vertrouwen in je eigen intuïtie en dat iedereen met elkaar in verbinding staat. Je koopt daar in de praktijk alleen erg weinig voor. Uiteindelijk gaat het er toch om dat je alles dat je nodig hebt uit jezelf leert halen. Dat is waar zelfontwikkeling over gaat. Ik omschrijf mezelf daarom graag als nuchter en spiritueel tegelijk.

 Ik vind het heel fijn dat ik zoveel mensen mag helpen bij hun relatieproblemen en angsten. De afgelopen jaren heb ik onbeschrijfelijk mooie momenten mogen meemaken.. Stelletjes die de liefde weer terugvinden en mensen die hun angsten hebben overwonnen, maar ook mensen die uit een diep dal zijn geklommen en weer gelukkig zijn. Mooier werk dan dit bestaat er voor mij niet :)