werkwijze

De coaching-sessies vinden altijd plaats op een manier en plek die jij prettig vindt. Gewoon bij mij op de bank, maar het kan bijvoorbeeld ook met een drankje op een rustig terras zijn, in een eetcafé of tijdens een wandeling in het bos. Tijdens het maken van de afspraak bekijken we alle mogelijkheden

Hypnotherapie

Af en toe maak ik tijdens een traject in overleg gebruik van hypnotherapie als extra hulpmiddel. Hypnotherapie is niet te vergelijken met theater-hypnose, waarbij mensen rare dingen gaan doen zonder zich ervan bewust te zijn. Hypnotherapie lijkt meer op meditatie, waarbij je makkelijker gebeurtenissen die opgeslagen zijn in je onderbewustzijn kunt bovenhalen en verwerken. Het wordt af en toe ingezet bij het verwerken van jeugdtrauma's die nu belemmerend voor je zijn. 

Intake

Tijdens een gratis intake bespreken we de onderdelen in je leven waar je graag aandacht aan wil besteden. Daarna krijg je van mij een opzet voor je persoonlijke traject. Dit traject heeft een aantal vaste onderdelen, maar kan in de loop van de tijd nog aangepast worden aan de veranderende omstandigheden in je leven.  

Niet iedereen heeft behoefte aan een heel traject. Soms bestaat er een voorkeur voor 1 of meerdere losse gesprekken. Ook dat is een optie die we bespreken tijdens de intake.